Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS

Download Malesorja (Gorštakinja) album flac mp3
Malesorja (Gorštakinja)

Malesorja eshte roman i shkruar nga Nazmi Rrahmani () dhe qe trajton fatin e nje malesoreje. Permbajtja. Në një fshat të Gollakut (mes Prishtinës dhe Podujevës), para Luftës së Dytë Botërore rritet duke u zbukuruar baresha Hajrije, bijë e Hasanit dhe e Salës. Kur mbush të gjashtëmbëdhjetat përjeton një tentim përdhunimi nga Estimated Reading Time: 4 mins.

Malesorja eshte roman i shkruar nga Nazmi Rrahmani () dhe qe trajton fatin e nje malesoreje.. Permbajtja. Në një fshat të Gollakut (mes Prishtinës dhe Podujevës), para Luftës së Dytë Botërore rritet duke u zbukuruar baresha Hajrije, bijë e Hasanit dhe e Salës. Kur mbush të gjashtëmbëdhjetat përjeton një tentim përdhunimi nga dy të rinj, ngjarje që përcakton fatin e saj Estimated Reading Time: 4 mins.

Get Textbooks on Google Play. Rent and save from the world's largest eBookstore. Read, highlight, and take notes, across web, tablet, and s: 1.

It was a great book, but it took me a long way to finish. I expected something stronger but it wasn't bad.I had a great time reading and I liked it:D/5().

 · If you own this book, you can mail it to our address below. You can also purchase this book from a vendor and ship it to our address: Internet Archive Open Library Book Donations Funston Avenue San Francisco, CA Better World Books. When you buy books using these links the Internet Archive may earn a small commission.


Its A Dream (DJ Manian vs. Yanou Vocal Radio Cut) - DJ Dean - Its A Dream (CD) Forgive And Forget - Mike Kennedy - Louisiana (Vinyl, LP) Celia Cruz - The Best (CD)
BING